Bygg din hälsa
073-678 26 90| monica@byggdinhalsa.se | |

Onlinekurs/Kurs


”Hälsa hela livet”

Studera i din egen takt och repetera när du vill. Under våren 2020 lanserar vi vår första onlinekurs; ”Hälsa hela livet”.

Det är 10 korta grundläggande lektioner med arbetsuppgifter med det bästa av det mesta i ämnet hälsa.

Kursen ger tips hur du kommer igång, hur kosten kan hålla dig frisk, ger tips på bra frukostar & lunch, tips för bra sömn, nycklar i stresshantering och vad träning har för betydelse för hälsan. Du får också en del bra recept att spara.

Lektionerna är mellan 7-12 min långa och har arbetsuppgifter som gör att du kommer framåt i ditt lärande.

Lanseras under våren 2020.

Gå den populära live kursen;
" VÄGEN TILL HÅLLBAR HÄLSA”  Få kunskap och inspiration att hålla dig och din familj frisk och stark. Vi kör live 3 torsdagar i Uppsala till hösten med start 10 september 2020 kl 18.15-21.00 .

"Wow, den bästa kurs jag gått"! - en tidigare deltagare!

Vi behöver kunskap, bra mat & andra komponenter som hjälper kroppen att var frisk och pigg så den orkar med allt vi vill. För mig är det balans mellan kost, rörelse, sömn, tankar, återhämtning och glädje. I denna kurs får du det bästa inom kost och hälsa. Du kommer får en grund i hur din kropp fungerar och vilken mat och andra grundpelare i hälsan som är viktiga för att du ska kunna bygga en hållbar hälsa för dig och din familj.

Vi träffas 3 timmar i tre veckor. Jag börjar med en föreläsning, vi har gruppdiskussioner och du får ställa dina frågor. Dessutom fikar vi varje gång något som är "bättre att äta än låta bli"!

UR PROGRAM:

  • Hälsans grundpelare; kosten. Ur innehållet; Vad är hälsa och bra/ mindre bra mat och varför? Hur funkar kroppen?- en rundresa i magen och tarmarnas fantastiska värld.
  • Socker, mjölk, gluten, superfoood & hälsan. Ur innehållet; Vad gör socker, mjölk och gluten egentligen i kroppen? Hur kan vi tänka, handla och göra så det gynnar vår hälsa?
  • Vilken mat gäller när jag inte känner mig frisk? Ur innehållet; Hjälp magen krånglar, vad gör jag? Jag känner mig nedstämd och ledsen, vad kan jag göra för att må bättre?
  • Vi tar upp om sömn, stress och sätter ihop bra frukost, mellanmål & lunch! Det blir också massa andra tips för att lyckas Bygga din hälsa på bästa sätt!

    Fika ”som är bättre att äta än låta bli” ingår varje gång!

Kursen kostar 990 kr - då ingår allt!

Kolla på jobbet, friskvårdspengen brukar gälla!

Tar du med dig en familjemedlem, vän eller kollega får ni en present var värde ca 200 kr

När du/ni betalat finns garanterat en plats.
Blir kursen inställd får du/ni alla pengarna tillbaka.

Hjärtliga välkommen så bygger vi hälsa!

Kontaktformulär för Bokning


Onlinekurs


Fyll i en intresse anmälan, så skickar jag information till dig när kursen är klar för lansering.